Accommodaties

In principe worden de accommodaties verhuurd op basis van zelfvoorziening. Wij bieden echter de mogelijkheid van een ontbijt / lunchservice. Ook kunnen wij de catering in de vorm van warm eten of diner verzorgen.

De accommodatie De Kastanje is de voormalige kleine authentieke boerderij op het terrein van Park de Breuker. Deze accommodatie biedt ruimte tot 30 gasten in een authentieke sfeer met alle moderne gemakken. De slaapruimte is verdeeld over 2 verdiepingen in 6 slaapvertrekken van 2 tot 8 bedden per vertrek.
In de gemeenschappelijke ruimte heeft men de beschikking over een bar met biertap, tv, tafelvoetbalspel, darts en vele bordspellen. Er is een draadloze internetaansluiting aanwezig. Daarnaast heeft men de beschikking over een volledig ingerichte professionele keuken. Klik hier voor beschikbare data van "De Kastanje"

De accommodatie De Els is een nieuw gebouwde moderne blokhut. Deze accommodatie biedt ruimte tot 28 gasten met alle moderne gemakken. De slaapruimte is verdeeld over 7 slaapvertrekken met ieder  2 stapelbedden en wastafel met warm en koud water per vertrek.
In de gemeenschappelijke ruimte heeft men de beschikking over een bar, tv, tafelvoetbalspel, en vele bordspellen. Er is een draadloze internetaansluiting aanwezig. Daarnaast heeft men de beschikking over een volledig ingerichte professionele keuken met afwasmachine. Klik hier voor beschikbare data van "De Els"

Bij aankomst op Park de Breuker bieden wij het gratis Servicepakket aan.
Wat kunt u vinden in dit servicepakket:

Theedoeken   Vaatdoeken   Keukendoeken
Afwasmiddel   Schoonmaakmiddel   Vuilniszakken
Toiletpapier Afwasborstel

Wat u zelf eventueel wel moet meenemen:

Slaapzak of deken(s)   (Onder)laken(s)   Kussensloop
Badlaken   Handdoek    

Wanneer u kiest voor het Gemakpakket dan behoeft u uitsluitend uw persoonlijke verzorging mee te nemen

Uw verblijf op Park de Breuker is aan spelregels gebonden. Deze kunt u nalezen door op de link te klikken.