In samenwerking met Ultimate Adventures zijn talloze activiteiten te organiseren. Voor de gezelligheid, maar ook als  bedrijfsuitjes met of zonder teambuiling activiteiten activiteiten. Er kan gekozen worden voor een enkele activiteit, een combinatie van activiteiten of arrangementen met lunch en / of diner.
Eigenlijk is het teveel om allemaal op te noemen. Hieronder een greep van wat allemaal mogelijk is:Fietsen & Steppen:
Die hebben we in vele soorten en maten. De steps zijn licht en rijden heel goed.
De dames- en herenfietsen zijn ook mooie lichtlopende fietsen. Afhankelijk van het model, voorzien  van 3 of 21 versnellingen, geveerde voorvorken en zadelpinnen.
De mountainbikes zijn van hoge kwaliteit en voorzien van Shimano Deore trapgroepen, geveerde voorvorken en afhankelijk van het model, luchtvering op de achteras.
Het rijden op een historische fiets is een belevenis. U heeft weinig comfort maar wel weer iets aparts. 
Varen:
Varen op de Berkel kan met de 3-persoons Canadese kano, de Sit on Top,voor 2 personen en met Raftboten, (maximaal 14 personen). Met name de sit-on-top is geschikt voor kanopolo. 

Paintball & Boogschieten:
Paintball is een sport voor boven de 18 jaar. Na instructie spelen twee teams tegen elkaar op een eigen terrein.
Boogschieten kan op vele locaties. Onder begeleiding vindt deze activiteit plaats. Er wordt gebruikt gemaakt van glasfiber bogen en carbon pijlen.

 
Klimmen & Abseilen:
Klimmen en Abseilen blijft een spannende bezigheid. We beschikken over een mooie mobiele klimwand die op veel plaatsen opgezet kan worden. Op deze wand van zes meter hoog kunnen twee deelnemers tegelijk klimmen.
In Barchem staat een vaste wand van zes meter hoog met verschillende klimroutes. Daarnaast zitten in verschillende arrangementen ook abseil-momenten zoals in de Citysurvival van Deventer.

Verder is er o.a te organiseren:  boeren 6- en 10 kamp, indoor minigolf, gps puzzeltochten, teamspelenprogramma's, Borculo safaritour,  Citysurvival  enz.
Voor het volledige programma kunt u gerust contact met ons opnemen.