Chalets en bouwkavels te koop op Park de Breuker.

Op het terrein van Park de Breuker, ruim 2 hectare groot, bevinden zich 25 chalets. Twee daarvan staan te koop. Daarnaast zijn er nog 3 vrije bouwkavels waarop nieuwe chalets gerealiseerd to's kunnen worden. Klik op de foto's voor meer informatie

Chalet eigen grond (ca. 250 m2)
Vraagprijs € 49.500,-

(click op de foto voor details)
Chalet op gehuurde grond (ca. 250 m2)
Vraagprijs € 23.000,- VERKOCHT

Vrije bouwkavels
3 bouwkavels ca. 250 m2 voor een chalet, Prijs € 90,- / m2

Op Park de Breuker, gelegen nabij het pittoreske dorpje Geesteren, gemeente Berkelland in de Achterhoek staan een 25-tal chalets. De omgeving (gelegen in een "stilte gebied") kenmerkt zich door rust, ruimte en natuur. Alle chalets staan op een ruime kavel van minimaal 250 m2. De (directe) omgeving kenmerkt zich door een zeer rijk geschakeerde flora en fauna, fiets- en wandelroutes, vele streekeigen en culturele bezienswaardigheden. Wat op Park de Breuker niet geboden wordt is een disco, speeltuin, kantine, zwembad, animatie enz. De chalets hebben een gegarandeerd vrij en zeer ruim uitzicht en / of zijn direct grenzend aan het natuurgebied van stichting Het Gelders Landschap.

De chalets worden uitsluitend door de eigenaren zelf gebruikt. Een waarborg voor rust en privacy! Om deze unieke sfeer te waarborgen is commerciële verhuur van de chalets en permanente bewoning niet toegestaan. Park de Breuker is het gehele jaar voor recreatie open.