Welkom bij Park de Breuker

Uniek gelegen in het Achterhoekse coulissenlandschap, bij het plaatsje Geesteren (Gelderland) vindt u onze groepsaccommodaties. Hier verwelkomen wij groepen van uiteenlopende achtergrond, (familie)reŁnies, verenigingen, bedrijven, kerken, bezinningsgroepen, vriendenclubs, enz.
Park de Breuker ligt in een Stilte gebied, grenzend aan besloten en open terreinen van het Gelders Landschap. D
e omgeving kenmerkt zich door een rijke flora en fauna: reeŽn, reigers, roofvogels, fazanten, spechten, hazen, eekhoorns, salamanders en vele andere diersoorten. ďVroege vogelsĒ kunnen op het terrein vrij rondlopende reeŽn waarnemen. De gasten die in het voorjaar en zomer aanwezig zijn krijgen ís avonds een gratis concert van de kikkers vanuit de nabij gelegen poel. Vanwege de ligging is het niet toegestaan een geluidsinstallatie mee te nemen.

Sfeerbepalend is ook de monumentale woonboerderij, welke thans gerestaureerd wordt en waarvan het oudste gedeelte uit ca. 1650 stamt. Voor degenen die naast het groepsplezier ook rust en natuur weten te waarderen is dit een unieke en ideale locatie om een weekend of midweek door te brengen.
Naast accommodatie
De Kastanje, (30 pers.) welke ondergebracht is in een authentieke stenen boeren schuur, is er ook de beschikking en tweede accommodatie: De Els, (28 pers) een grote houten blokhut. Beide accommodaties zijn van alle moderne gemakken voorzien, waaronder gratis internet.

Wij, Trienco de Wal en Ineke van Ouwerkerk, nodigen u van harte uit om te komen genieten van een gastvrij en plezierig verblijf op Park de Breuker.